Kinobesøk, svigerfamilie og husoppussing

Hei igjen!
Tid til å oppdatere om det nyeste i livet. Vi har sagt farvel til svigerfamilien og er alene hjemme igjen etter besøket deres. Det var en koselig tid sammen syns jeg, å vi hadde tid til mye av det jeg hadde planlagt for deres besøk, selv om det ikke var nok tid til alt selvfølgelig. Vi så den nye Bridget filmen, og den var fantastisk moro. Det kan jeg virkelig anbefale deg å se på! Ellers var det mye snakk, mye glass vin og mye gåing.

bio popcorn bridget jones
Popcorn til filmen – selvfølgelig! 🙂

Fikk hjelp til å innrede
Dessuten fikk vi endelig til å bruke vårt nye soveområde (Eller ja, svigerfamilie brukt det … Ikke vi …), og jeg har tatt hjelp av svigermor min til våre hagemøbler. Vi tenkte bare sette de vi har opp på loftet av sesongen, men da så jeg at de hadde blitt virkelig stygg i sommer. Treet hadde råtnet på ulike steder og det var veldig stygge flekker som vi ikke klarer å komme unna.
Vi kjørte derfor alt til dump i stedet, og jeg innså at vi blir nødt til å kjøpe nye neste år. Men svigermor fortalte meg for å se etter klassiske hage møblerwww.trademax.no i stedet, fordi det er vanligvis billigere å kjøpe den nå (når det ikke er sesong). Jeg fant en fin gruppe hagemøbler som jeg faktisk kjøpt direkte. Det var også i tre, men det var trolig behandlet slik at den kan håndtere mugg og andre skader.
Besøk til Peter og Anne
Vi var også til Peter og Anne og så deres nye hus. Det var virkelig utrolig vakker! Bygget tidlig på 1900-tallet, men svært godt vedlikeholdt, og selv restaurert noen ganger med veien. De hadde imidlertid noen virkelig vakre originale vinduer som jeg ble forelsket i. De hadde noen forskjellige ting som de hadde planlagt å gjøre med huset nå, og ba om tips. Vi har gjort ganske mye i hjemmet vårt, og jeg liker jo å fikse – så jeg tilbød meg å være deres konsulent under renovering 🙂
De skulle til å tenke over hva de ville begynne med og sånt, så det blir spennende å se hva jeg får hjelp med. Håper det vil være noe med kjøkkenet. Jeg elsker å pusse opp kjøkkenet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *