Blikkfang i huset

Sommeren er tid for oppussing for mange. Man har bedre tid og været tillater enklere utendørsarbeid i tillegg. For meg har det betydd å endelig få rydde opp i den rotete hagen vår.

En interessant ting jeg har sett dukke opp hos flere i det siste, er at man bytter ut de mer tradisjonelle innerdørene i furu eller tre med dører med en sterk farge som står helt i kontrast til fargen på veggen. Det synes jeg er veldig tøft og gir rommet døren står i et helt unikt særpreg. Selv har jeg funnet inspirasjon til å gjøre det samme selv, og bestilt meg en ny stuedør fra Bygghjemme.no.

Mange har nok ikke tenkt på at en vanlig dør kan være det største blikkfanget i et rom, men det kan det faktisk! Jeg tenker selv å male døren på egenhånd, slik at jeg får den akkurat som jeg vil. Tror at det kommer til å bli kjempefint, og dere blogglesere skal selvfølgelig få se det endelige resultatet når det er ferdig.

Sommermote
Ikke bare på interiørsiden har det vært mye som har skjedd denne sommeren, men også på klesfronten er det mye aktivitet. Jeg ser igjen at det går i mye lyse farger, hvor pastell ser ut til å være svært så populært. Selv har jeg gått til innkjøp av en pastellfarget skjorte som kan brukes til de fleste anledninger. Armene kan brettes opp og brukes sammen med en shorts for byvandring i sommervarmen, eller den kan fungere like godt som en dresskjorte. Alltid bra når et nytt klesplagg kan kombineres med flere ulike antrekk!

Men nå er jo sommeren snart forbi, og det er på tide å tenke på hva man skal ha på seg til høsten igjen. Mange tenker at det er kjedelig at solen forsvinner sammen med det varme været, men for oss som er opptatt av klær, blir høsten bare en ekstra fin mulighet til å kle seg i flere lag. Det gjør at man kan eksperimentere litt ekstra med stilen sin, og prøve ut nye ting. Så for min del så ønsker jeg høsten og høstmoten hjertelig velkommen! Her kan du se en av kjolene jeg tror kommer til å slå an denne høsten i Norge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *