Ønsker tips på gode blomster

Jeg er hjemme igjen, og ingen nye ulykker har skjedd siden sist 🙂 Nå er hverdagen tilbake igjen med jobb, prosedyrer og trening – men jeg prøver å holde meg gående likevel tross att jeg begynner å føle meg litt sliten nå på høsten. Fordelen er at du kan ta små napps på dagen, så vil du du sannsynligvis holde for resten av kvelden.

Siste kjøpet mitt: En ny sofa

Siden vi snakker om dette med å ta små napps i løpet av dagen så har jeg fått en splitter ny sovesofa hjem nå, som jeg klikket hjem på internett for ca en uke siden. Jeg var ute på jakt etter sovesofaer allerede i sommer, men da kunne jeg ikke bestemme meg, så jeg ventet en stund. Nå gikk jeg ut på internett igjen og fant en perfekt sovesofa nesten direkte på www.trademax.no. Tenk hvor annerledes det kan være fra en dag til en annen!

 

sova
Du vil sove som en ekte prinsesse hos meg 🙂

Jeg trengte en ekstra soveplass slik at jeg kan tilby gjestene mine et sted å sove på. Jeg har bare hatt min vanlige sofa så langt, og den er ikke så behagelig å sove i. Men ideen er å dekorere en del av hallen som et lite ”hjørne ” nå, hvor du vil være i stand til å sove. Med løpere på taket så vil jeg også få opp gardiner for å kunne trekke ut hvis du vil ha det litt mer skjult når man skal sove. På dagtid kan jeg bare trekke for gardinene mot veggen og lage en stilig dekorasjon av dem i stedet. Min hall er veldig unik og det er så utrolig flott. Det føles godt å være i stand til å gjøre noe nytt ut av den flotte beliggenheten. Noe nytt som også vil være til nytte!

På tide å bytte ut blomstene for sesongen
Nå har vi så lave temperaturer i luften om natten at det er på tide å bytte ut blomstene du har ut mot noen nye – som tåler høsten og vinteren bedre. Jeg pleier å ende opp med å kjøpe aster og lyng, men jeg ønsker å fornye meg i år. Har du noen tips om noen flotte holdbare blomster som du kan ha utendørs?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *