Snart besøk fra svigerfamilien

Hei igjen! Det var bare noen uke siden, men jeg tenkte jeg skulle fortsette på samme spor. Jeg fikser fremdeles med den lille flaten hjemme som jeg håper vil bli veldig bra i slutten 

Ny tapet og litt mer rundt sovestedet
Det siste jeg har gjort nå er at jeg har satt et egendefinert bakgrunne bare på en bestemt del av hallen. Tanken er at det skal være bak en gardin som du kan flytte rundt sengen når du sovner, og ved å sette ditt eget bakgrunnsbilde bak så gjør man virkelig følelsen av at det er ett eget lite rom. Jeg fant denne herlige mønster på tapet og kjøpte. Hva tror du?
Etter at jeg testet sovesofaen jeg kjøpte hjem, innså jeg at jeg trengte en ekstra madrass for å få opp sengen litt i høyden, så jeg søkte på madrasser og senger på nettet og fant faktisk den mest prisgunstige på www.chilli.no denne gangen. Noen ganger må du mikse og matche på din egen måte for å få det sammen =)
Svigerfamilie på besøk om to uker
Om 12 dager skal min svigerfamilie komme og besøke oss, og de vil derfor være den første til å prøve denne nye rom som jeg holder på å utforme. Skal bli gøy å høre hva de synes om det og om det er noe mer som jeg kanskje skal gjøre med rommet. Jeg tror fremfor alt at mor vil like rommet, og spesielt den nye bakgrunnsbilde som jeg har satt opp, med et verdenskart på.
Jeg ser virkelig frem til deres besøk! Mine venner spør meg ofte hvordan jeg kan si det, og hvordan det er mulig å like svigerfamilien sin – men jeg virkelig elsker dem. De har alltid vært snill, hensynsfull og respektfulle mot oss, og vi har et godt forhold.
Jeg har tenkt på noen ting som jeg tenkte vi ville gjøre mens de besøker oss også.

  • Ta en tur til dyrehagen
  • Gå på kino og se Bridget Jones
  • Gå på høstmarkedet
  • Helse på Peter og Anne i sitt nye hus
  • Ta en spasertur langs kysten
  • Gå ut og spise i byen

Jeg tror det vil bli en veldig fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *