Soverommet er hjemmets sjel

Ved planlegging av soverommet er det mange tips jeg vil dele med meg. Jeg elsker innredning for soverommet bare fordi det er så mange ting du kan gjøre. I dag gir jeg noen tips om hvordan du kan arbeide med lys i soverommet ditt for å gi den en fantastisk beroligende følelse.

Velg et mykt lys når du kjøper lyspærer
Soverommet ditt er din sted for hvile. Derfor, når du velger belysning for soverommet, bør du huske på at du vil ha et lys som gir deg liv i rommet, men uten å være provoserende. Du bør være i stand til å ha nok lys til å lese en bok, strikke eller hekle eller bare for å ha en samtale med partneren din. Men hvordan finner du dette?

Jeg har selv valgt å kjøpe lys til mitt soverom fra chilli.no. Jeg har en fryd for vegglamper med LED-lys og fann en perfekt en på chillis sin nettside. Det er en vegglampe med stjerner i, noe som gir det rolig og koselig lys som jeg søker. Denne modellen som jeg har kjøpt er ikke dimbar, men ett tips er å se etter lys som du kan justere lyset på via dimmer.

Lysekroner for de som liker luksus
Hvis du foretrekker å få den luksuriøse følelsen i soverommet ditt (Som en del liker), så rekommander jeg at se på lysekroner. Men her tror jeg også at du bør prøve å finne varianter med dimmer. En lysekrone kan være utrolig beroligende å bare ligge og se på. Prismene har en tendens til å reflektere lys på en vakker måte, og hvis du er rolig nok til å ligge stille, kan du ligge i timevis og bare vurdere alle de forskjellige lysene som er opprettet.

ljuskrona chilli

Denne stilen synes jeg skal kombineres med lilla farger. Lilla er ofte knyttet til åndelighet og høyere makter. Det gir en kongelig følelse sammen med en pompøs lysekrone. Jeg er sannsynligvis enten eller her. Jeg liker den kongelige følelsen, men jeg kan vel pynte et bohems eller spartansk rom og føle roen der å.

Hvordan har du innredet soverommet ditt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *