Velg det riktige dusjhjørnet

En av de viktigste delene ved et baderom er dusjen. Det er for de fleste av oss et sted hvor man kan koble helt ut og slappe av. Mange tar kanskje for gitt hvor stor forskjell et skikkelig dusjhjørne kan utgjøre, og hvor irriterendes det kan oppleves om det er lite plass i dusjen. Det er derfor viktig at du bruker god tid på å finne det riktige produktet for deg.

Forskjell på kabinett og hjørne
Et dusjhjørne er forskjellig fra et dusjkabinett ved at førstnevnte står direkte på gulvet, og ofte består kun av to vegger. En stor fordel med en slik løsning er at det tar liten plass og lettere kan gli inn i interiøret på et bad. Men selv om designet på et slikt dusjhjørne er noe enklere enn et fullt kabinett er det fortsatt lurt å se gjennom mange forskjellige ulike løsninger, og tenke hva som vil passe best på ens eget bad. En side som gir god informasjon og tilbyr flere ulike dusjhjørner er Bygghjemme.no. Her kan du velge mellom 45 ulike produkter i alle ulike priskategorier.

Lite bad
Som vi så vidt var inne på tidligere kan et slikt hjørne for en dusj være en ideell løsning for mindre bad. Har du det kan det også være lurt å velge en variant som har skyvedører som åpnes inntil sidene. I tillegg kan du ved noen løsninger skyve dørene inntil veggen når dusjen ikke er i bruk. Altså enda en lur løsning som fort kan gi mye bedre plass på baderommet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *